نحوه حفظ کرن بری



کرن بری فقط چند فصل در تعطیلات زمستانی است ، اما دلیلی برای لذت بردن از آنها در طول سال وجود ندارد. علاوه بر سس ها و شربت های زغال اخته ، آنها در کلوچه ها ، پنکیک ها ، خشک شده برای میان وعده یا پوره شدن در سس سالاد فوق العاده هستند. در اینجا روش های مورد علاقه من برای حفظ زغال اخته وجود دارد.

    01 از 06
    سس آلبالو سبوس دار را با سیب و پرتقال مخلوط کنید
    یک کاسه زغال اخته

    صنوبر / لدا مریدیت

    این سس کرن بری مورد علاقه من است ، کسی که دهه ها در شام های تعطیل خدمت کرده ایم. نسبت به بیشتر دستور العمل های سس زغال اخته قند کمتری دارد ، بنابراین ترشح طبیعی زغال اخته از بین می رود. یک لمس سبک از سیب ، پرتقال و ادویه ها باعث افزایش عمق طعم می شود. صبر نکنید تا در حال خدمت به بوقلمون باشید تا در این سس جشن بگیرید. همچنین با گوشت خوک یا سبزیجات ریشه ای ساده ریخته خوب است.
    02 از 06
    سریع فریزر تمشک تمشک خام
    ساندویچ باگت مرغ ، زغال اخته و نارنجی دلپذیر با گل خورده

    sonjayounger / گتی ایماژ

    این غذای رنگارنگ و تیز رنگ در کنار غذاهای کنار تعطیلات فوق العاده است و تغییر طراوت از سس زغال اخته معمولی پخته شده است. پرتقال یک جفت طعم کلاسیک با زغال اخته است و سیب یک کنتراست بافت زیبا و ترد را اضافه می کند.
    03 از 06
    نحوه تمیز کردن زغال اخته در یک خشکبار
    زغال اخته خشک

    لو رابرتسون / گتی ایماژ

    کرن بری خشک ، که به آن "جلبک" نیز می گویند ، به خودی خود یا در سالادها با گرانول یا ماست عالی هستند ، یا در کلوچه ها و سایر کالاهای پخته شده قرار می گیرند. ساخت آنها در خانه بسیار آسان است ، اما چند مرحله وجود دارد که باید قبل از خشک کردن آنها بردارید.
    04 از 06
    نحوه خشک کردن زغال اخته - روش اجاق گاز
    دو کاسه نزدیک زرشک خشک و تازه

    Westend61 / گتی ایماژ

    زغال اخته آسان ترین برای تهیه در یک ماده کم آب بدن است ، اما می توان آن را با موفقیت در اجاق خود خشک کرد. از اینها به عنوان میان وعده ، در کالاهای شیرین پخته یا در بالای سالادها لذت ببرید.
    05 از 06
    بهترین راه برای یخ زدن زغال اخته
    کران بری

    کلی سلین / گتی ایماژ

   کرن بری منجمد درست و همچنین تازه در سس های زغال اخته کار کرده و لذت می برد. و اگر آنها را با استفاده از روشی که من برای به اشتراک گذاشتن آنها یخ می زنید ، آنها را فریز کنید ، به جای اینکه با هم جمع شوند ، در کیسه یا ظرف فریزر خود سست می شوند. این مهم است زیرا به این معنی است که می توانید دقیقاً مقدار زغال اخته مورد نیاز یک دستور تهیه را از آن خارج کنید.
    06 از 06
    دستور العمل کامل سس زغال اخته آسان
    آشپزی سس زغال اخته برای کریسمس یا شکرگذاری

    لیزا مک کارل / گتی ایماژ

    این سس کامل زغال اخته خوشمزه فقط چند دقیقه طول می کشد. از دوازده اونس زغال اخته استفاده می کند ، این مقدار موجود در بیشتر کیسه های زغال اخته تجاری فروخته شده است. اما این دستور العمل از 25٪ شکر کمتر از آنچه در بیشتر دستور العمل های بسته بندی خواسته شده است استفاده می کند. نتیجه همان رنگی اما سالم تر است و شما بیشتر از عطر و طعم طبیعی میوه آن را مزه می کنید.


تعطیلات Cranberry-Crunch نارنجی



Cranberry Crunch یک کلوپ نوار شگفت انگیز است که در هر زمان از سال قابل ارائه است. شما یک انتخاب دارید. شما ممکن است زغال اخته را که از این دستور غذای زیر استفاده می کند ، لذت ببرید و یا می توانید از سس Jellied یا Whole Berry Cranberry خریداری شده در فروشگاه استفاده کنید. ما ترجیح می دهیم کل کل کوکی ها را کاملاً از مواد خانگی درست کنیم ، اما اگر مدت زمان کم باشد . ما به شما نمی گوییم که آیا شما نمی گویید.

هر گونه زغال اخته باقیمانده را در یخچال نگه دارید. میله های Crunch Cranberry Crunch را در یک ظرف هوایی نگه دارید. یخچال کردن آنها لازم نیست.
عناصر

    برای Cranberry Relish:
    2 پرتقال متوسط ​​(شسته شده)
    12 کیسه زغال اخته کیسه های تازه (شستشو و تخلیه)
    2 فنجان شکر
    1/2 قاشق چای خوری دارچین زمین
    برای میله ها:
    1 1/2 فنجان جو نورد نان نشده
    1/2 فنجان آرد
    3/4 فنجان قند قهوه ای (بسته بندی شده)
    1/3 فنجان کره (سرد)

مراحل ساخت
آرامش زغال اخته را درست کنید:

    مواد لازم را جمع کنید.

    در اوایل روز ، پرتقال های بدون برش را به چهارم برش دهید.

    دانه ها را بردارید.

    پرتقال و زغال اخته را درون یک پردازنده مواد غذایی قرار دهید.

    هنگام پردازش ، شکر را اضافه کنید.

    تا یک ساعت قبل از برنامه ریزی برای تهیه این شیرینی کوکی ، در یخچال قرار دهید.

نوار کوکی را درست کنید:

    مواد لازم را جمع کنید.

    فر را از قبل گرم کنید تا 350 درجه فارنهایت.

    یک قابلمه هشت عیار مربعی را چرب کنید.

    در یک کاسه ، جو دوسر ، آرد و شکر قهوه ای را با هم مخلوط کنید. کره را خرد کنید تا خوب و خرد شود.

    نیمی از این مخلوط را در قابلمه آماده قرار دهید.

    با دقت با پوسته زیرین همراه با 1 فنجان * میل زغال اخته ** پخش کنید.

    لایه زغال اخته را با مخلوط خرده خرد باقی بمانید.

    این ترد برنج را 45 دقیقه بپزید.

    این غذای خوشمزه که با بستنی گرم سرو شده را سرو کنید.

    لذت بردن!

دستور العمل تغییرات

    به جای اینکه سس زغال اخته را خودتان درست کنید ، از موارد زیر 1 عدد سس (تمشک 16 اونسی) Jellied یا Whitry Berry Cranberry استفاده کنید.

نکات

میله های Crunch Cranberry Crunch را در یک ظرف هوایی نگه دارید.

این کوکی ها همچنین مطابق با درجه حرارت اتاق ، طعم خوبی دارند


مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین وبلاگ ها

آخرین جستجو ها